Logotyp
Logotyp
Sök

För dig som redan har fjärrvärme

För dig som redan har fjärrvärme

Här kan du hitta information för dig som redan har fjärrvärme. Om du inte hittar den information du söker, kan du alltid kontakta Kundservice.

Felanmälan

Du hittar telefonnummer för att felanmäla din anläggning här.

Flyttanmälan

Om du ska flytta behöver du fylla i information om din nya bostad och datum för flytten. Meddela direkt på webbsidan under Flyttanmälan.

Infärgning (Grönt vatten)

Ljusdal Energi färgar fjärrvärmevattnet grönt för att öka säkerheten i våra fjärrvärmenät och ute i våra kunders fjärrvärmecentraler. De flesta fjärrvärmekunderna märker inte av infärgningen alls, det är endast de kunder som har en läcka i sin varmvattenväxlare som får grönt vatten i kranen.

Miljövärden

På sidan Miljövärden redovisar våra senaste miljövärden i Ljusdal, Järvsö och Färila – de tätorter vi har fjärrvärmenät i. Miljövärdena ger kunder och andra intressenter möjlighet att se fjärrvärmens miljöpåverkan lokalt.

Ngenic Tune

Ngenic Tune är ett hjälpmedel som du kan använda som tillval. Systemet består av tre vita dosor som installeras i ditt hem. Tillsammans samlar de in information om väder, inne- och utetemperatur och hjälper till att optimera ditt värmesystem efter dina önskemål. När dosorna är på plats får du full kontroll över din uppvärmning genom en mobilapp.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se