Logotyp
Logotyp
Sök

Sponsring

Lokal sponsringsstrategi

Vi på Ljusdal Energi är stolta över vår älskade bygd, och vi tror på att stötta och investera lokalt för att främja livskvaliteten för oss som bor här. Vi är också övertygade om att idrott, kultur och samhällsinitiativ spelar en avgörande roll i att berika vår gemenskap i bygden.


Brett stöd

Vi har breddat vårt stödprogram för att inkludera inte bara idrott utan även kultur, samhällsprojekt och andra lokala initiativ och organisationer. Genom att samarbeta med föreningar, organisationer och förbund har vi möjlighet att nå många människor i vårt område.
Samhällsnytta och utveckling av bygden är det övergripande och viktigaste kriteriet för sponsring från oss, att skapa tillväxt, arbetstillfällen, utbildning, ett rikt kulturliv, ett bredare idrottsliv och livskvalitet i vår kommun.

Uppfyller din verksamhet kriterierna?

Inom idrott samarbetar Ljusdal Energikoncern endast med föreningar som aktivt verkar för rent spel och sportmässigt uppträdande bland föreningens aktiva och ledare.
De föreningar som Ljusdal Energikoncernen sponsrar ska, där det är relevant, ha en uttalad plan för jämställdhet, hållbarhet och en egen drogpolicy.
Viktigt att notera är att vi inte sponsrar verksamheter genom rabattering av egna produkter så som elleveranser, anslutningsavgifter, bredband eller fjärrvärme. Vi sponsrar inte heller enskilda individer, politiska eller religiösa organisationer.

En tydligare ansökningsprocess

För att göra det enklare för er att ansöka om stöd har vi jobbat med att förenkla processen. Detta främst genom att alla ansökningar görs via ett enkelt och tydligt onlineformulär. Det hjälper även oss att bättre hantera och utvärdera alla förfrågningar.

Tre ansökningstillfällen per år

Vi har infört tre ansökningstillfällen per år för att ge fler möjlighet att ansöka om stöd.
Sista ansökningsdatum är den 15 januari, 15 april och 15 oktober.
Vi ser fram emot att fortsätta stödja våra lokala initiativ och ser många spännande möjligheter framöver.

Tack för att ni är med och gör vår hembygd bättre!

Obs! Om ni har några frågor kring ansökningsprocessen, eller har svårt att ansöka om stöd via vårt onlineformulär, hör av er till vår kundservice så hjälper de er vidare.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se