Logotyp
Logotyp
Sök

Senast publicerade nyheter

För äldre nyheter, välj månad i menyn.

 • Världstoalettdagen

  Idag är det den internationella världstoalettdagen, en dag när globala sanitetsfrågor står i fokus. Här i Sverige ligger fokus på att spola rätt i din toalett! Bara kiss, bajs och toalettpapper hör hemma i toaletten.

  Läs mer
 • Ändrade faktureringsintervall i årsskiftet

  Från och med årsskiftet kommer VA-kunder faktureras 6 gånger per år i stället för tidigare 4 gånger per år. Detta ger ett normalintervall för VA-räkningar på varannan månad, i stället för var tredje. Självklart går det också bra att ligga kvar på månadsvis fakturering om det är något som vi kommit överens om innan.

  Läs mer
 • Registrera ditt kontonummer på Mina Sidor

  Om du registrerar ditt kontonummer på Mina Sidor, så får du pengarna in på kontot vid eventuella återbetalningar. Du slipper på så vis tråkiga utbetalningskort som måste lösas in. Det underlättar för både dig som kund och för oss som leverantör, sen spar det på miljön också då vi behöver använda mindre resurser.

  Läs mer
 • Sortera värmeljusen korrekt och bli en miljöhjälte!

  Nu är vi inne i den mörka tiden av året och många av oss vill tända ljus inomhus. Vi tänder ungefär 300 miljoner värmeljus i Sverige varje år. Det är många ljus! Tyvärr är det långt ifrån alla ljus som sorteras rätt.

  Läs mer
 • Rätt vatten till rätt ledning
  - och undvik att få huset översvämmat

  Det har nu påbörjats ett relativt omfattande arbete med att leda bort dagvatten från spillvattennäten i Ljusdals kommun. Kunder runt om i kommunen kommer åläggas att koppla upp sig mot dagvattennätet alternativt omhänderta dagvattnet själv på sin fastighet. Först ut är Lörstrand, där arbetet startar redan nu i november med ett lokalt informationsmöte.

  Läs mer
 • Matavfallsinsamlingen nollställer vår drivmedelsförbrukning

  Vi har nu infört matavfallsinsamling hos alla villor och fritidshus i kommunen. Nästa steg blir att erbjuda alla flerbostadshus matavfallsinsamling under hösten 2021 och våren 2022. Matavfallet ska bli biogas och biogödsel, vilket är ett sätt för oss att ta vara på energin och bidra till en grönare miljö.

  Läs mer

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se