Logotyp
Logotyp
Sök

Vi får vardagen att fungera

Hur fungerar din vardag?

Vi är en del av den, visste du det?

Vi hoppas att vår del i din vardag fungerar bra. Oavsett om du själv är kund i något av våra bolag, eller om du jobbar/besöker en plats som är kund hos oss. Vi är i alla fall ca 90 kollegor i sju olika bolag i vår koncern som jobbar för att det ska finnas vatten, ljus och värme där du bor och verkar. Att du har möjlighet att jobba och studera på distans med ett snabbt och säkert fibernät. Att du kan se Bolibompa, Bingolotto, Babel, Bond och Bachelor i din TV. Att soporna inte ligger och skräpar, och att det fungerar som det ska när du trycker på spolaknappen eller vrider på kranen i badrummet.

Du kanske inte ens har märkt eller tänkt på att vi är en del av din vardag? Det tar vi som en komplimang - då vet vi att det jobb vi gör för att förebygga ”överraskningar” och underhålla våra nät har fungerat bra.

Sedan bjuder vardagen ibland på en och annan överraskning – kanske mer eller mindre rolig. Man vaknar och det är kallt inomhus. Man tänder lampan men den lyser inte. Man öppnar kylen men den är mörk, tyst och inte så cool… Man öppnar webbläsaren, men det finns inget internet... Man går på toa, men… det skulle man inte gjort. Man inser att väckarklockan inte heller funkat och att hela familjen är en timme sen till... allt.

Överraskningar kan drabba även oss på Ljusdal Energi, och när det händer något oväntat inom våra verksamheter så drabbar det ibland också dig som kund, tyvärr. Då gör vi allt för att lösa det så fort som möjligt, så att vardagen kan tuffa på för oss alla.

Vi jobbar för att du ska ha en trygg, effektiv och hållbar leverans av vatten och avlopp, el, värme, bredband och insamling av avfall. Vi är 100% kommunalt ägda och återinvesterar alltid lokalt, i vårt nät och i kommunen. Och det låter kanske osvenskt att säga det men här jobbar det bara experter. Dina experter!

Kontakta oss om vi kan hjälpa dig med något. Hoppas du har en fin, bekymmersfri vardag!

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se