Logotyp
Logotyp
Sök

Vattenläcka på Tuvavägen, Järvsö

[Åtgärdat] Vi har för tillfället en vattenläcka på Tuvavägen i Järvsö.

Uppdatering 23:30

Läckan är nu lagad och samtliga fastigheter ska ha fått dricksvattnet tillbaka.

Efter en reparation av en vattenläcka kan dock grumligt och missfärgat vatten uppstå. Detta åtgärdas genom att du spolar kraftigt i samtliga kranar samtidigt till dess att missfärgningen försvinner.

----

Uppdatering 17:33
På grund av att det är en hel del kablar i marken så går grävningsarbetet för att blottlägga den läckande ledningen relativt långsamt. Vi inväntar just nu personal som ska markera upp elkablar till en lyktstolpe som står i närheten av läckan.

Vi kan tyvärr inte ge någon exakt tid för när reparationsarbetet väntas vara klart, men befarar att detta kommer att ta ett antal timmar till.

---

Uppdatering 15:08
Läckan är nu lokaliserad och vattnet är avstängt för att reparationsarbetet ska kunna påbörjas.
Just nu skapar läckan störningar i leveransen av dricksvatten till ett tjugotal fastigheter i området kring Tuvavägen och Bergvägen.

Vi kommer inom kort att köra ut dunkar med dricksvatten som ställs ut på parkeringen (planen) vid Tuvavägen 1, korsningen RV83 - Rödmyravägen.



------

Vi har fått information om att det just nu är en vattenläcka på Tuvavägen i Järvsö.

Läckan påverkar leveransen av dricksvatten till, åtminstone, de boende i närområdet vid läckan men just i detta nu är omfattningen okänd. Vi har personal på väg ut för att lokalisera läckan och sedan påbörja arbetet med att gräva fram den läckande ledningen och reparera den.

Vi kommer att uppdatera vår hemsida när vi vet mer.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se