Logotyp
Logotyp
Sök

Driftstörning i vattenleveransen till Hamra.

[Åtgärdat] Vi har för närvarande en driftstörning i vattenleveransen till Hamra.

Uppdatering 20:55
Arbetet med att återställa strömförsörjningen till vattenverket har gått mycket snabbare än vad som beräknades och vattnet är nu på väg tillbaka (eller till och med redan tillbaka, beroende på vart man bor).
Färskvattentankarna hann inte levereras till gamla folkets hus innan problemet var avhjälpt.

Efter ett avbrott kan missfärgat vatten uppstå i fastighetens ledningar, detta åtgärdar ni genom att spola kraftigt i samtliga kranar till dess att vattnet är klart igen.

---

Uppdatering 19:56

Elnätsleverantören har gjort åtgärder för att lösa problemet, men tyvärr har det inte gett det resultat de och vi hoppades på.
Man kommer nu istället att vidta andra åtgärder för att åter kunna leverera ström till vattenverket.

Tyvärr beräknas detta ta längre tid än vad som tidigare angavs, och vi kommer nu att hämta en färskvattentank och ställa upp vid gamla folkets hus i Hamra där de boende kan hämta vatten. OBS! Ta med eget vattenkärl/dunk.

---

Uppdatering 19:11

Elnätsleverantören i Hamra är på plats och felsöker det problem som drabbat vattenverket. De beräknar (observera att detta kan ändras) att felet ska vara åtgärdat om cirka två timmar, och efter det kan vi börja starta upp vattenverket igen.

---

Uppdatering 18:29

Problemet som orsakar ett avbrott i vattenleveransen i Hamra beror på ett fel i ett av elnätets transformatorer, vilket påverkar inkommande ström till vattenverket.

Vi har för tillfället ingen uppskattad åtgärdstid men återkommer så fort vi vet mer.

---

Uppdatering 17:34

Vår personal är på plats i Hamra och arbetar med att felsöka problemet som orsakar ett stopp i vattenleveransen till Hamra.

---

2019-03-29 kl 15:12

Vår personal är på väg ut för att påbörja en felsökning av det problem som orsakar en driftstörning i vattenleveransen till Hamra.

Vi kommer att uppdatera vår hemsida så fort vi har mer information att delge.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se