Logotyp
Logotyp
Sök

Ekonomichef

Sista ansökningsdag: 2023-12-02, löpande urval

Om tjänsten
Vill du jobba med allt från redovisningsarbete och övergripande ekonomifrågor till affärsuppföljning och rapportering?
Gillar du nya utmaningar och vill utvecklas i din ekonomiroll och ta nästa steg i karriären?
Som ekonomichef på Ljusdal Energi förväntas du i olika sammanhang aktivt bidra till beslutsunderlag utifrån affärsmässiga och strategiska perspektiv. Du kommer ha ett nära samarbete med koncernledning och styrelse.


Om företaget
Vi är ca 90 kollegor som alla jobbar engagerat för att få vardagen att fungera för våra kunder inom återvinning, värme, el, bredband, vatten & avlopp.

Och vi tycker vi gör det bra, allt tack vare att vi har en trygg och stabil arbetsgivare där det finns stor plats för att utveckla både sig själv och kommunens infrastruktur. Det känns extra värdefullt då vår koncern inte bara bidrar till god livsmiljö i vardagen men även till utveckling av näringslivet runtom oss då vi återinvesterar i bygden. Vill du också vara en del av vår vardag?


Vad kan vi erbjuda
Ljusdal Energi är i en fas där utveckling, ny teknik och digitalisering ligger högt upp på agendan och som ekonomichef kommer du vara med och påverka denna resa. Utöver det får du jobba med flera bolag i en och samma koncern med stora utvecklingsmöjligheter där du kan växa in i rollen som ekonomichef.

Arbetsuppgifter
Du leder och utvecklar strategisk ekonomifunktionen med dess medarbetare och processer genom ett närvarande och tydligt ledarskap. Uppdraget innebär att du arbetar brett mot hela koncernens olika verksamheter och tillsammans med dina medarbetare utgör ni ett stöd för uppföljning och beslut. Ekonomiavdelningen ansvarar för den ekonomiska uppföljningen i koncernen, säkerställer den interna kontrollen och utvecklar den ekonomiska styrningen.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen är du innovativ, ser möjligheter och håller strategisk höjd i dina resonemang. Du är samtidigt metodisk och har en stark analytisk förmåga. Lika intressant som det är att se den övergripande helheten kan du fångas av siffror och detaljer. Du kommer lätt till kärnan vid problemlösning, har en hög förmåga att se samband och konsekvenser av beslut. Du är driven, och förändrings- och utvecklingsorienterad.


Övrigt
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Thomas Nygren (thomas.nygren@kfx.se)

Ansökan görs via KFX hemsida.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen in med din ansökan!

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se