Logotyp
Logotyp
Sök

Kundservicemedarbetare, sommarvikariat

Sista ansökningsdag: Löpande urval

 

Vi söker dig som med glädje och stort engagemang vill vara en del av vår vårt duktiga kundserviceteam. Har du dessutom möjlighet att påbörja din introduktion så fort som möjligt är det ett plus.

Vem söker vi?

Du som söker behöver inte ha några tidigare erfarenheter även om det förstås är meriterande. Vi söker i första hand dig som gillar att kommunicera med människor och värdesätter en god kundkontakt. I arbetet ingår att hantera en mängd olika avtal i flera datasystem så att vara intresserad av att lära sig olika system och till viss del förstå tekniska sammanhang gör jobbet mycket enklare för dig. Grundläggande kunskaper i officepaketet kommer att ytterligare bättra på dina chanser att snabbt komma in i arbetet.

Det vi siktar mot

När du arbetar hos oss kommer du att få goda kunskaper om vad det innebär att jobba i vår kundservice genom att bland annat hantera alla typer av frågor som gäller våra verksamheter. Du kommer att möta våra kunder via telefon och mail men även få insikt i våra digitala kanaler. Du kommer även att administrera samtliga tjänster och avtal i våra olika datasystem och arbeta medvetet för en dokumenterad verksamhet.

Arbetet kan stundtals vara i ett högt tempo och utöver inkommande samtal kan även utgående samtal förekomma.

Vilka är vi?

Ljusdal Energikoncern består av flera bolag som tillsammans arbetar med samhällsservice till medborgarna genom att leverera dricksvatten, avlopp, renhållning, bredband, el samt fjärrvärme. Vi i kundserviceteamet har ansvar för att hantera alla olika tjänster och nyttigheter inom koncernen till våra kunder, dvs medborgarna i Ljusdals kommun.

För att söka jobbet behöver du ha fyllt 18 år. Du kommer att arbeta på vårt kontor på Björkhamre under ordinarie öppettider måndag till fredag kl 7 – 16.

Urvalet sker löpande så vi vill att du kommer in med din ansökan omgående.

Maila din ansökan märkt ”Sommarjobb kundservice” snarast till jobb@ljusdalenergi.se


Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se