Logotyp
Logotyp
Sök

Systemförvaltare

Sista ansökningsdag: 2023-03-30

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för digitalisering, integrering och har en vilja att utveckla system som stödjer Ljusdal Energis verksamheter. Vill du också vara en del av kommunens utveckling och bidra till en god livsmiljö? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Vi är ca 90 kollegor som alla jobbar engagerat för att få vardagen att fungera för våra kunder inom återvinning, värme, el, bredband, vatten & avlopp.

Och vi tycker vi gör det bra, allt tack vare en trygg och stabil arbetsgivare där det finns stor plats för att utveckla både sig själv och kommunens infrastruktur. Det känns extra värdefullt då vår koncern inte bara bidrar till god livsmiljö i vardagen men även till utvecklingen av näringslivet runtom oss då vi återinvesterar i bygden. Vill du också vara en del av vår vardag?


Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att förvalta och utveckla system i samarbete med företagets organisation vilket bland annat innefattar att identifiera verksamheternas krav, behov och önskemål. Som systemförvaltare kommer du arbeta för att våra system används på ett effektivt och tillförlitligt sätt. Du kommer att delta i eller driva projekt och utvecklingsaktiviteter inom arbetsområdet.

Som förvaltare arbetar du bland annat med:

  • Ansvara för användning och optimering
  • Vara länken till systemleverantören
  • Fånga och formulera krav på system utifrån verksamhetens behov och arbetssätt
  • Omvärldsbevakning inom området

Kvalifikationer
Ett krav är relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet vi bedömer som likvärdig. Meriterande är tidigare erfarenhet av BFUS.

För att trivas i rollen bör du tycka om att ge service och skapa goda relationer, där god kommunikation är nyckeln i en rådgivande roll. En förutsättning för att lyckas i rollen är också att du har god samarbetsförmåga och att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Arbetet kräver även att du på ett självständigt och strukturerat sätt planerar, prioriterar och strukturerar upp dina arbets- och angreppsätt samt att du tar initiativ och sätter i gång aktiviteter för att uppnå resultat.

Tjänsten är en heltidstjänst, beroende på kandidat kan tjänsten förändras och utformas efter det.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare med tillämpad provanställning
Start: Enligt överenskommelse

Tjänsten är en direktrekrytering till Ljusdal Energi där processen hanteras av KFX HR-partner, alla frågor hänvisas således till KFX HR-partner. Personlighets- och färdighetstest samt bakgrundskontroll kan tillämpas på slutkandidat.

Vi arbetar med löpande urval, ansök därför gärna redan idag! För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Burström på 060-15 46 00.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se