Logotyp
Logotyp
Sök

VA-projektör

Sista ansökningsdag 2022-12-04


Arbetsbeskrivning

Vill du vara med i utvecklingen av Ljusdals VA-infrastruktur? Har du erfarenhet av projektering?
Då kan du vara vår nästa medarbetare, välkommen med din ansökan!

Som VA-projektör hos oss arbetar du i första hand med detaljprojektering, tar fram kalkyler och utredningar inom ut- och ombyggnad av VA-ledningsnät samt projektleder hela eller delar av projekt inom området och i varierande storlek och omfattning. Du skapar modeller, ritningar och tekniska beskrivningar för de projekt som du kommer att ansvara för. Arbetet innefattar kontakter med kunder, markägare, entreprenörer och myndigheter vilket innebär att du har en dynamisk och social roll.

Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med arbetet förlagt till dagtid, man kommer att ingå i ett beredskapsschema.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av VA-projektering och är en van användare av GIS- och projektörssystem. Du har förståelser för tekniska, juridiska och administrativa delar inom byggprocesser av VA.

Eftersom vi är en dynamisk och flexibel organisation kan det också hända att vi sträcker oss över gränserna för att stötta andra delar av verksamheten. När det krävs kommer du att vara ett stöd i daglig drift för verksamheten i fält, vilket kan kräva snabb problemlösning.
För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och engagerad. Då det är många kontaktytor i rollen så ser vi att du har en god kommunikativ förmåga, lätt för att bygga relationer och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Kvalifikationer

  • Relevant teknisk utbildning
  • Några års erfarenhet av projektering av VA-nät.
  • Flytande svenska och grundläggande engelska kunskaper.
  • Stark inom officepaketet
  • B-körkort

Ansvarsområde

  • Ta fram kalkyler och utredningar inom ut- och ombyggnad av VA-ledningsnät.
  • Projektleda hela eller delar av projekt inom området i varierande storlek och omfattning.
  • Skapa modeller, ritningar och tekniska beskrivningar.
  • Kontakt med kunder, markägare, entreprenörer och myndigheter.

Ansökan

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-12-04.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gustaf.sjogren@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Om oss

Ljusdal Energi är en kommunägd koncern med sju olika bolag.

På ett effektivt och hållbart sätt arbetar vi nära våra kunder med leverans av bland annat el, vatten och avlopp, värme, bredband och insamling av avfall.
Vårt mål är att vi ska vara drivande i utvecklingen av Ljusdals kommun, bidra till en god livsmiljö och framstå som det lokala, självklara alternativet.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se