Logotyp
Logotyp
Sök

Drifttekniker inom VA

Sista ansökningsdag 2022-01-23

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med teknik och miljö i ett framåtsträvande team? Är du noggrann, nyfiken och tycker om att bidra till ett gott arbetsklimat?
Då kan du vara vår nya Drifttekniker, välkommen med din ansökan!

Du kommer tillhöra enheten Produktion som har i uppdrag att sköta drift och underhåll av alla Ljusdal Energis produktionsanläggningar inom områdena VA, värme samt el. Vi ska leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra kunder.

Ansvarområde

Som drifttekniker VA arbetar du främst med drift, process och underhåll av våra VA anläggningar såsom vattenverk, avloppsreningsverk, tryckstegringar, högreservoarer och pumpstationer. Utöver driftarbete inom VA-verk kan mindre om- eller nybyggnadsprojekt förekomma samt andra uppgifter inom hela koncernen. Arbetsuppgifterna är varierande och involverar mycket eget ansvar. Du arbetar självständigt men också i nära samarbete med andra kollegor.


Arbetstider

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid, vardagar 7:00–16:00.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en driftteknikerutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. God datavana är ett krav då vi arbetar med information och dokumentation i flera olika datasystem.

Det är viktigt för oss att du är intresserad av att arbeta med teknik och miljö i samverkan med andra och med ett helhetstänk som omfattar hela produktionsavdelningen.

Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann, nyfiken, samt tycker det är viktigt att bidra till att skapa ett gott arbetsklimat.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Senast 2022-01-23, urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansök på Randstads webbsida.

För information:

Gustaf Sjögren, Rekryteringskonsult, gustaf.sjogren@randstad.se

Om Ljusdal Energi

Ljusdal Energi är en kommunägd koncern med sju olika bolag. Vi utvecklar och driver Ljusdals Kommuns infrastruktur för el, vatten och avlopp, värme, bredband och återvinning. Genom närhet till våra kunder och ett stort lokalt engagemang bidrar vi till livet och näringslivet i Ljusdals kommun.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se