Logotyp
Logotyp
Sök

Driftchef VA

Sista ansökningsdag 2021-12-12

Arbetsbeskrivning

Tror du på ett coachande ledarskap där du med ditt engagemang och din struktur når resultat? Vill du leda ett lösningsfokuserat team som varje dag levererar ett av Sveriges renaste dricksvatten till invånarna i Ljusdals kommun? I rollen som driftchef VA ansvarar du för att leda och utveckla driften av våra produktionsanläggningar, välkommen med din ansökan!

I rollen som driftchef kommer du att ha det övergripande driftansvaret för våra VA-anläggningar och personalansvar för åtta drifttekniker. Du ansvarar för att optimera driften samt arbetar med strategiska frågor gällande utveckling av personal och verksamhet.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Organisera driften, löpande övervakning och underhåll av anläggningar samt vara drivande i frågor rörande förbättringsåtgärder inom VA.
  • Säkerställa att instruktioner, lagar, rutiner samt policys efterlevs.
  • Ta fram underlag och statistik och sammanställa rapporter till exempelvis myndigheter, driftuppföljning och budget.
  • Arbetsmiljö, miljöfrågor och brandskydd på anläggningarna.

Arbetstider

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap kombinerat med ett tekniskt intresse. Vi ser att du har flerårig arbetslivserfarenhet från teknisk driftverksamhet, gärna inom VA-drift/processindustri.

Vi tror att du har en teknisk eftergymnasial utbildning och ser det som en självklarhet att du har en god It-vana. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid dina ledaregenskaper. Ditt ledarskap kännetecknas av struktur och engagemang med en hög tillgänglighet och ett coachande förhållningssätt. Ditt arbetssätt är lösningsorienterat, kommunikativt och strukturerat. Du är lyhörd, prestigelös och har en förmåga att stå för dina beslut.

Du trivs med att arbeta i en kombinerad roll med både operativt och strategiskt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Senast 2021-12-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker på Randstads hemsida.

För information:

Nathalie Löfvenmark, Rekryteringskonsult. nathalie.lofvenmark@randstad.se

Om Ljusdal Energi

Ljusdal Energi är en kommunägd koncern med sju olika bolag.

Produktionsavdelningen på Ljusdal Energi har i uppdrag att sköta drift och underhåll av alla Ljusdal Energis produktionsanläggningar och därigenom leverera kvalitet, funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra kunder.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se