Logotyp
Logotyp
Sök

Kundservicemedarbetare sökes för sommarjobb

Sista ansökningsdag: Löpande urval

Går du ut skolan nu till sommaren och söker nya utmaningar att sysselsätta dig med? Eller pluggar du och väntar ett långt sommarlov utan planer framför dig?

Vem söker vi?

Du som söker behöver faktiskt inte ha några tidigare erfarenheter även om det förstås är meriterande. Vi söker i första hand en student som gillar att kommunicera med människor och värdesätter en god kundkontakt. I arbetet ingår att hantera en mängd olika avtal i flera datasystem så att vara intresserad av att lära sig olika system och till viss del förstå tekniska sammanhang gör jobbet mycket enklare för dig. Grundläggande kunskaper i officepaketet kommer att ytterligare bättra på dina chanser att snabbt komma in i arbetet. Har du dessutom möjlighet att påbörja din introduktion så fort som möjligt är det ett plus.

Det vi siktar mot

I slutet av ditt sommarjobb kommer du att ha goda kunskaper om vad det innebär att arbeta i vår kundservice, bland annat att hantera alla typer av frågor som gäller våra verksamheter inom Ljusdal Energi. Att möta våra kunder via telefon och mail men även ha fått insikt i våra digitala kanaler. Att administrera samtliga tjänster och avtal i våra olika datasystem och arbeta medvetet för en dokumenterad verksamhet. Att aktivt utringande samtal till våra kunder förekommer men även att viss försäljning av våra produkter ingår. Att arbetet stundtals kan vara i ett högt tempo. Vår önskan är därför att du redan nu ser fram emot att jobba hos oss på dina lov och ledigheter.

Vilka är vi?

Ljusdal Energikoncern består av flera bolag som tillsammans arbetar med samhällsservice till medborgarna genom att leverera dricksvatten, avlopp, renhållning, bredband, el samt fjärrvärme. Vi i kundserviceteamet har ansvar för att hantera alla olika tjänster och nyttigheter inom koncernen till våra kunder, dvs medborgarna i Ljusdals kommun.

För att söka jobbet behöver du ha fyllt 18 år. Du kommer att arbeta på vårt kontor på Björkhamre under ordinarie öppettider måndag till fredag kl 7 – 16.

Urvalet sker löpande så vi vill att du kommer in med din ansökan omgående.

Maila din ansökan märkt ”Sommarjobb kundservice” snarast till jobb@ljusdalenergi.se

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se