Logotyp
Logotyp
Sök

Driftchef VA

Sista ansökningsdag 2021-01-31

Om tjänsten

Vill du leda ett lösningsfokuserat team som varje dag levererar ett av Sveriges renaste dricksvatten till invånarna i Ljusdals kommun?
I rollen som driftchef VA ansvarar du för att leda och utveckla driften av våra produktionsanläggningar.

Om företaget

Vi utvecklar och driver Ljusdals Kommuns infrastruktur för el, vatten och avlopp, värme, bredband och återvinning. Genom närhet till våra kunder och ett stort lokalt engagemang bidrar vi till livet och näringslivet i Ljusdals kommun.
Välkommen in på ljusdalenergi.se för att läsa mer.

Arbetsuppgifter

Produktionsavdelningen på Ljusdal Energi har uppdraget att sköta drift och underhåll av alla Ljusdal Energis produktionsanläggningar och därigenom leverera kvalitet, funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra kunder.

I rollen som driftchef kommer du ha det övergripande driftansvaret för våra VA-anläggningar och personalansvar för åtta drifttekniker. Du ansvarar för att driften optimeras och arbetar även med strategiska frågor gällande utveckling av personal och verksamhet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Organisera drift, löpande övervakning och underhåll av anläggningar samt vara drivande i frågor rörande förbättringsåtgärder inom VA.
  • Säkerställa att instruktioner, lagar, rutiner samt policys efterlevs
  • Ta fram underlag och statistik för rapporter till exempelvis myndigheter, driftuppföljning och budget.
  • Arbetsmiljö, miljöfrågor och brandskydd på anläggningarna

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap inom teknisk driftverksamhet, gärna inom VA-drift/processindustri och trivs bra med att arbeta både operativt och administrativt.
Som person är du lösningsorienterad, kommunikativ och strukturerad i ditt arbetssätt, har ett coachande ledarskap och är engagerad, lyhörd samt kan stå för dina beslut samtidigt som du är prestigelös.

Vi ser gärna att du har en teknisk eftergymnasial utbildning, god datorvana och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Förutom relevant bakgrund kommer stor vikt att läggas vid ledaregenskaper.

Övrigt

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsort Ljusdal.

B-körkort är ett krav.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Linda Sandwall, KFX HR- partner Nord. Mobnr; 070- 663 19 89 eller email; linda.sandwall@kfx.se.

Ansökan märkt ”Driftchef VA” med CV och personligt brev senast den 31/1-2021 (Ansökan görs via KFX hemsida)

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se