Logotyp
Logotyp
Sök

Redovisningsekonom

Sista ansökningsdag 2020-09-20

Vi utökar nu vår ekonomiavdelning med en ekonom till. Nu söker vi dig som är intresserad av en ny spännande och utvecklande utmaning. Ta chansen att få arbeta i en koncern med flera olika branscher, korta beslutsvägar där du erbjuds ett intressant och givande arbete. Du erbjuds en chans att få vara med att påverka och utveckla verksamheten i en organisation i förändring.

Översiktlig beskrivning av kundföretaget:
Ljusdal Energi är en kommunalägd koncern som består av 7 aktiebolag med hundratalet medarbetare som med hög kompetens ansvarar för elhandel, elproduktion, elnät, vatten, renhållning, bredband och fjärrvärme. Vi arbetar med att leverera vatten, avlopp, värme, el och optofiber till våra kunder genom ständig utveckling, drift och underhåll med beredskap att utföra våra tjänster under dygnets alla timmar.

Arbetsuppgifter:
Som ekonom hos Ljusdal Energi fungerar du som ett stöd åt hela koncernen genom att stötta de olika enheterna och verksamhetsområdena så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Arbetsuppgifterna består av leverantörsreskontra, bokföring, kundreskontra, momsredovisning, avstämningar, månadsrapporter, bokslut mm.

När du blir varm i kläderna kommer du även att jobba med uppföljning och analyser, budget, årsredovisningar, deklarationer och anläggningsredovisning

Ekonomtjänsten ingår i gruppen verksamhetsstöd tillsammans med HR, ekonomi, fakturering, administration och kundservice. Vi är tillsammans 18 personer.

Kvalifikationer och egenskaper:
Du har en högskoleutbildning inom ekonomi samt erfarenhet från redovisningsarbete eller likvärdigt.

Då du kommer att arbeta i flera olika system krävs en god IT- kompetens.

Du är självständig och trygg i ekonomrollen. Det är av stor vikt att du är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och initiativrik. För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du är serviceinriktad, pedagogisk och ser möjligheter till utveckling av metoder. Du trivs med att arbeta i team för att tillsammans med andra leverera högsta kvalitet.

Övrigt:

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Ljusdal Energi uppmuntrar till en hälsosam livsstil och ger dig möjlighet till privatvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Vi tillämpar flextid samt har arbetstidsförkortning enligt avtal.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande, dock senast 20/9 2020.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se