Logotyp
Logotyp
Sök

Ekonomiassistent

Sista ansökningsdag: 14 juli 2019

Om jobbet

Vi söker en erfaren ekonomiassistent som älskar siffror, administration och service.
Du ska stötta vår avdelning verksamhetsstöd där vi arbetar med ekonomi, lön, fakturering och administration för hela Ljusdal Energikoncernen. Vi erbjuder ett varierat och lärorikt uppdrag på sex månader i en verksamhet som är viktig för livskvalitén hos medborgarna i Ljusdals kommun
Huvudsakliga arbetsuppgifter är leverantörsreskontra, löpande bokföring och fakturering. Du kommer även att vara behjälplig med avstämningar och underlag vid bokslut. Diverse annan administration förekommer också som t ex posthantering, dokumenthantering etc.

Om dig

Du tycker om siffror, är noggrann och strukturerad. Du är effektiv och gillar att få saker och ting gjorda, samtidigt som du är noggrann och vill att det ska bli rätt. Att du trivs när det är fullt upp och har förmåga att lätt ställa om från en arbetsuppgift till en annan, är en förutsättning. Nyfikenhet och ett öppet och glatt sinne inför nya uppgifter och situationer är en fördel. Eftersom du kommer att ha en del kontakt med kunder och medarbetare både internt och externt är det viktigt att du gillar den kontakten och kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

Du har ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Att du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av olika stödsystem inom ekonomi och löner är en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten tillsätts så snart som möjligt efter överenskommelse, tidsbegränsad sex månader. Heltid.

Har du frågor om tjänsten kontakta Elisabeth Fransson, Driftchef Verksamhetsstöd på tel. 076-133 15 34.

Ansökan med CV och personligt brev märkt ”Ekonomiassistent” via mail till: jobb@ljusdalenergi.se senast den 14 juli.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se