Logotyp
Logotyp
Sök

Produktionsadministratör

Sista ansökningsdag: 31 mars 2019

Produktionsavdelningen har uppdraget att sköta drift av och underhålla alla Ljusdal Energis produktionsanläggningar och därigenom leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra kunder. VA-grenen i produktionsgruppen arbetar med vatten, jordens viktigaste resurs och livsmedel. Vi har till uppgift är att leverera rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper tillbaka till naturen är fritt från skadliga ämnen och föroreningar. Nu söker vi dig som med stort engagemang vill delta i vårt arbete.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med löpande dokumentation av verksamheterna, utvecklings- och förbättringsarbete genom processer, rapportering och planering för våra produktionsanläggningar samt även mindre projekt.
Du kommer att ingå i produktionsgruppen som ansvarar för drift och underhåll av VA, värme samt elproduktionsanläggningar vilket innebär att du kommer få möjligeten att arbeta inom flera områden.

Din profil
Du har ett affärsmässigt och kundorienterat fokus och mycket god kommunikationsförmåga. Du kommer att ha ett stort eget ansvar, vilket kräver en god samarbetsförmåga, ett helhetstänk och att kunna se utvecklingsmöjligheter. Förmåga att kommunicera och samverka med kunder och andra inom koncernen ses som en självklarhet och att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.
Eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning teknik och miljö är meriterande.

B-körkort är ett krav då du kommer att jobba med alla våra anläggningar runt om i kommunen.

Vi gillar kreativa människor med fantastiska idéer som vill forma framtiden tillsammans med oss. Om du har ambitionen att använda din kunskap och nyfikenhet till att skapa ett bättre samhälle, då är du rätt person för denna tjänst.

Uppdraget är tidsbegränsat på ca 8 månader och tillsätts så snart det är möjligt i samråd med den sökande.

Skicka din ansökan märkt ”Produktionsadministratör” tillsammans med CV och personligt brev senast den 31 mars till jobb@ljusdalenergi.se

Urvalet sker löpande.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du:
Towe Lööv, HR-konsult 070-190 32 94.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se