Logotyp
Logotyp
Sök

Driftchef, fjärrvärme

Sista ansökningsdag: 31 mars 2019

Nu söker vi en motiverad driftchef för värmeproduktionen som tillsammans med oss vill bidra till vår vision att vara drivande i utvecklingen av Ljusdals kommun, bidra till en god livsmiljö och framstå som det lokala, självklara alternativet.

Vilka är vi
Vår produktionsenhet består idag av sjutton medarbetare som levererar funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra kunder genom att sköta drift av och underhålla alla Ljusdal Energis produktionsanläggningar inom områdena Värme, VA samt El.

Dina arbetsuppgifter
I värmeproduktion finns idag sju personer som i första hand ansvarar för fjärrvärmeleverans i orterna Ljusdal, Järvsö och Färila.

Som driftchef kommer du att leda och ansvara för att arbetet med värmeproduktionen genomförs med bra lönsamhet, rätt kvalitet och att kunden blir nöjd. Du sätter mål för personalresurser, produktion och inköp. Förnyelseplanering, beredning, projektering, projektledning och dokumentation av vår verksamhet är andra viktiga delar inom avdelningen.

Vi arbetar tillsammans med övriga verksamheter så ett dagligt nära samarbete med kollegorna inom vatten- och avloppsproduktion samt ledningsnät är en självklarhet. Du rapporterar till produktionschefen.

Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad anläggningskunskap inom fjärrvärmeproduktion innefattande värmesystem, förbränningsteknik/process och driftsplanering. Erfarenhet från normer och föreskrifter inom fjärrvärmeproduktion är meriterande. Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet, uppskattar förändringsarbete och verksamhetsutveckling samt har ett stort engagemang för att driva verksamheten framåt.

Du behärskar svenska väl i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Förmåga att kommunicera och samverka med kunder och andra inom koncernen ses som en självklarhet.

På Ljusdal Energi arbetar vi tillsammans med det som är viktigt i människors vardag och kommunens 19 000 medborgare är beroende av det arbete vi utför. Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete med stora möjligheter att ta del av ny teknik i ett företag som är i ständig utveckling.
I närområdet finns bland annat Järvsöbackens alpina anläggning, elljusspår för längdskidåkning, ishall, bergcykelpark, golfbanor, Järvzoo, fotbollsarena och även stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv i form av skog, natur, jakt och fiske.

Vill du också jobba hos oss?

Skicka din ansökan märkt ”Driftchef fjärrvärme” tillsammans med CV och personligt brev senast den 31 mars till jobb@ljusdalenergi.se

Urvalet sker löpande.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du:
Towe Lööv, HR-konsult 070-190 32 94.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se