Logotyp
Logotyp
Sök

Driven kundservicemedarbetare

Senaste ansökningsdag: 20 januari 2019

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig att bli en av oss i vårt duktiga kundserviceteam. Kundservicearbetet innebär att hantera alla typer av frågor som gäller hela Ljusdal Energis verksamhet. Våra kunder möter du via telefon, mail, andra digitala kanaler eller fysiska besök i vår reception. Du administrerar samtliga tjänster och avtal i våra olika datasystem och arbetar medvetet för en dokumenterad verksamhet. Aktivt utringande samtal till våra kunder förekommer och är en del av jobbet. Även försäljning av våra produkter ingår. Arbetet är stundtals i ett mycket högt tempo.

Vilka är vi

Ljusdal Energikoncern består av flera olika bolag som tillsammans arbetar med samhällsservice till medborgarna genom att leverera dricksvatten, avlopp, renhållning, fiber, el samt fjärrvärme. Vi i kundserviceteamet har ansvar för att hantera alla olika tjänster och nyttigheter inom koncernen till alla kunder, dvs medborgarna i Ljusdal kommun.

Din profil

  • Nyfiken
  • Driven
  • Vågar ta egna initiativ
  • Stresstålig
  • Stukturerad
  • Gillar en digitaliserad verksamhet
  • Gillar förändringar

För att trivas i denna roll tror vi att du har en god erfarenhet av kundservice och/eller på annat sätt har kunskap att möta människor i olika situationer. Om du dessutom har erfarenhet av och tycker det är roligt med försäljning är det utmärkt. Du värdesätter en god kundkontakt, du är inte nöjd förrän kunden är nöjd. Du gillar kvalitet och dokumentation och har inget emot att ta ansvar för mindre projekt.

Du kommer att hantera en mängd olika avtal i flera datasystem vilket förutsätter att du har förmåga att snabbt få en överblick, lära dig system och förstå tekniska sammanhang. Då ditt arbete består av att kommunicera med befintliga och blivande kunder är det en förutsättning att du talar och skriver svenska korrekt och obehindrat. Mycket goda kunskaper i engelska samt andra språk är meriterande.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du:
HR-konsult Towe Lööv 070-1903294.

Maila din ansökan märkt ”Kundservice” senast den 20 januari till jobb@ljusdalenergi.se

Ljusdal Energi
Hotellgatan 6 D
827 32 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se