Logotyp
Logotyp
Sök

Rörläggare

Senaste ansökningsdag: 15 januari 2019


Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med rörläggning, ventilbyten, relining, svetsning av pem-slang mm. Arbetena omfattar både nybyggnation, renovering av befintligt nät och akuta arbeten. Beroende på utbildning och erfarenhet så kommer du även att hantera och köra vår spolbil. Utöver detta så kan även andra projekt och arbetsuppgifter inom hela koncernen förekomma. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Vilka är vi
Vår Ledningsnätsenhet har i uppdrag att sköta nybyggnation, renovering, underhåll och felsökning på samtliga ledningsnät, VA, Fjärrvärme, Fiber och El, inom Ljusdal Energi. Då en av våra kollegor på VA-sidan nu går i pension så söker vi nu hans ersättare.

Kvalifikationer
Du har tidigare stor erfarenhet inom VA som rörläggare och gärna erfarenhet av anläggnings- och entreprenadarbeten med inriktning mot infrastruktur. Viktigt för oss är att du äger ett intresse av att samarbeta med andra med ett helhetstänk som omfattar hela organisationen och inte bara dina närmaste kollegor. Vi lägger stor vikt på hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor. Du är praktiskt lagd, serviceinriktad, noggrann och positiv samt bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.

Du har körkort B, gärna både E och C, arbete på väg nivå 2 och certifiering/utbildning för rörläggning VA och svetsning av termoplaster. Att du kan hantera elektroniska hjälpmedel och sköta dokumentation med hjälp av dessa ser vi som en självklarhet.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du:
Towe Lööv, HR-konsult, 070-1903294

Ansökan märkt ”Rörläggare” senast 15 januari till jobb@ljusdalenergi.

Ljusdal Energi
Hotellgatan 6 D
827 32 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se