Logotyp
Logotyp
Sök

Drifttekniker VA

Senaste ansökningsdag: 20 januari 2019

Dina arbetsuppgifter
Du får här en stor möjlighet att påverka människors vardag och vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Som drifttekniker arbetar du främst med drift, process och underhåll av våra VA anläggningar såsom vattenverk, avloppsreningsverk, tryckstegringar, högreservoarer och pumpstationer. Utöver driftarbete inom VA-verk kan mindre om –eller nybyggnadsprojekt förekomma samt andra uppgifter inom hela koncernen. Arbetsuppgifterna är varierande och involverar mycket eget ansvar. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Vilka är vi
Enheten Produktion har uppdraget att sköta drift av och underhålla alla Ljusdal Energis produktionsanläggningar inom områdena VA, värme samt el. Vi ska leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra kunder.

Som medarbetare i Ljusdal Energi erbjuder vi ett stimulerande arbete med stora möjligheter till utveckling.

Dina kvalifikationer
Du har driftteknikerutbildning inom området och/eller gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning och tidigare arbetserfarenhet av liknande verksamhet är starkt meriterande. Då vi arbetar med information och dokumentation i flera olika datasystem är sådan erfarenhet ett krav.

Viktigt för oss är att du är intresserad av att arbeta med teknik och miljö i samverkan med andra och med ett helhetstänk som omfattar hela produktionsavdelningen. Vi lägger därför stor vikt vid hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor.

Du är praktiskt lagd, serviceinriktad, noggrann, nyfiken, samt bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.

Du innehar körkort B.

Anställning
Tillsvidare, omfattning: Heltid 100 %

Månadslön, individuell lönesättning tillämpas.

Arbetstid, vardagar 7:00–16:00.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kontaktperson

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du:
Towe Lööv, HR-konsult 070-190 32 94.

Urvalet pågår löpande så skicka in Din ansökan tillsammans med CV och personligt brev redan idag till jobb@ljusdalenergi.se och märk ansökan med ”Drifttekniker”.

Senaste ansökningsdatum är 20 januari 2019.

Ljusdal Energi
Hotellgatan 6 D
827 32 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se