Logotyp
Logotyp
Sök

Teamledare på Ledningsnät

Senaste ansökningsdag: 30 november 2018


Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för vår administrativa avdelning genom att coacha, leda och samordna vår personal och säkerställa att de trivs, utvecklas och används på bästa sätt för de uppgifter vi ansvarar för på avdelningen. Du har ansvaret för verksamhetsutvecklingen där du driver projekt gällande arbetsprocesser och IT-system. Du bidrar också till att sätta upp och driva igenom verksamhetsplaner, ta fram, beskriva och utveckla rutiner, arbetssätt och metoder.

Vilka är vi?
Avdelningen består av ett tiotal medarbetare och arbetar med ledningsnätet för VA, Fjärrvärme, El och Fiber. Avdelningen hanterar ett brett spektrum av arbetsuppgifter som lagerstyrning, mätvärdeshantering och insamling samt mätaradministration. Förnyelseplanering, beredning, projektering, projektledning och dokumentation av våra ledningsnät är andra viktiga delar inom avdelningen. Avdelningen hanterar också ansökningar av myndighetstillstånd och avtal med bland annat markägare samt kontakt med interna och externa kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har ledarerfarenhet, gillar förändringsarbete, har erfarenhet av verksamhetsutveckling och projektledning.

Dina kvalifikationer
Erfarenhet av energibranschen eller liknande och vi ser gärna att du jobbat med kvalitetssäkring, dokumentation och arbetsmiljö. Civilingenjörsexamen inom inom EL, Energi eller VA är meriterande liksom kravställning av IT-system från ett användarperspektiv samt erfarenhet från entreprenadbranschen. B-körkort är ett krav.

Intresserad?
Stationeringsort är Ljusdal. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Ansökan skickas till jobb@ljusdalenergi.se (märk med aktuell tjänst)

Kontaktpersoner
Towe Lööv, HR-konsult
070-190 32 94
towe.loov@ljusdalenergi.se

Ljusdal Energi
Hotellgatan 6 D
827 32 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se