Logotyp
Logotyp
Sök

Teamledare på Ledningsnät – Fält

Senaste ansökningsdag: 30 november 2018


Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för vår fältpersonal bestående av bland annat linjemontörer, rörläggare och servicepersonal. Du har ansvaret för att coacha, leda och samordna vår personal och säkerställa att de trivs, utvecklas och används på bästa sätt för de uppgifter vi ansvarar för på avdelningen. Du har ansvar för att vi bedriver våra entreprenader med god kvalité och har bästa tänkbara arbetsmiljö. Du bidrar också till att driva igenom verksamhetsplaner, ta fram, beskriva och utveckla rutiner, arbetssätt och metoder.

Vilka är vi?
Avdelningen består av ett tiotal medarbetare och arbetar bland annat med ny- och ombyggnation, reinvesteringsprojekt och felavhjälpning på ledningsnätet för VA, Fjärrvärme, El och Fiber. Vi hanterar projekt och entreprenader i hela kedjan från planering till eventuell upphandling alternativt utförande och färdigställande.

Vem är du?
Vi söker dig som har ledarerfarenhet och tycker om förändringsarbete, Du har erfarenhet av verksamhetsutveckling, projektledning och arbetsmiljöfrågor.

Dina kvalifikationer
Stor erfarenhet av byggprocessen från beställar- och/eller utförarsidan. God kunskap om entreprenadjuridik. Du har erfarenhet av från energibranschen eller liknande. Det är meriterande om du har Bas P/U. B-körkort är ett krav.

Intresserad?
Stationeringsort är Ljusdal. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Ansökan skickas till jobb@ljusdalenergi.se (märk med aktuell tjänst)

Kontaktpersoner
Towe Lööv, HR-konsult
070-190 32 94
towe.loov@ljusdalenergi.se

Ljusdal Energi
Hotellgatan 6 D
827 32 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se