Logotyp
Logotyp
Sök

Rörläggare

Sista ansökningsdag: 13 juli 2018

Vi söker nu en rörläggare kan vara med och hjälpa till på vår färd vi är inne i en omfattande renovering och utbyggnadsfas som bland annat omfattar en totalrenovering av centralorten Ljusdals avloppsreningsverk och utbyggnad av ledningsnätet i starkt expansiva Järvsö och Harsa för att även i framtiden ha hållbara lösningar för boende, miljö och drift.


Ljusdal Energi är en kommunägd koncern med sju olika bolag. På ett enkelt, attraktivt och långsiktigt sätt arbetar vi nära våra kunder med leverans av bland annat el, vatten och avlopp, värme, bredband och renhållning.

Vår Ledningsnätsenhet har i uppdrag att sköta nybyggnation, renovering, underhåll och felsökning på samtliga ledningsnät, VA, Fjärrvärme, Fiber och El, inom Ljusdal Energi. Vi söker nu en rörläggare kan vara med och hjälpa till på vår färd vi är inne i en omfattande renovering och utbyggnadsfas som bland annat omfattar en totalrenovering av centralorten Ljusdals avloppsreningsverk och utbyggnad av ledningsnätet i starkt expansiva Järvsö och Harsa för att även i framtiden ha hållbara lösningar för boende, miljö och drift.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med rörläggning, ventilbyten, relining, svetsning av pem-slang mm. Arbetena omfattar både nybyggnation, renovering av befintligt nät och akuta arbeten. Beroende på utbildning och erfarenhet så kommer du även att hantera och köra vår spolbil. Utöver detta så kan även andra projekt och arbetsuppgifter inom hela koncernen förekomma. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Kvalifikationer
Du har tidigare stor erfarenhet inom VA som rörläggare och gärna erfarenhet av anläggnings- och entreprenadarbeten med inriktning mot infrastruktur. Viktigt för oss är att du äger ett intresse av att samarbeta med andra med ett helhetstänk som omfattar hela organisationen och inte bara dina närmaste kollegor. Vi lägger stor vikt på hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor.
Du är praktiskt lagd, serviceinriktad, noggrann och positiv samt bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.
Du har körkort B, gärna både E och C, arbete på väg nivå 2 och certifiering/utbildning för rörläggning VA och svetsning av termoplaster.

Att du kan hantera elektroniska hjälpmedel och sköta dokumentation med hjälp av dessa ser vi som en självklarhet.
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du:
Towe Lööv, HR-konsult 070-1903294
Ansökan märkt ”Rörläggare” med CV och personligt brev senast den 13e juli till
jobb@ljusdalenergi.se

Ljusdal Energi
Hotellgatan 6 D
827 32 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se