Logotyp
Logotyp
Sök

Driftchef VA

Sista ansökningsdag: 1 juni 2018

Ljusdal Energi är en kommunägd koncern med sju olika bolag. På ett enkelt, attraktivt och långsiktigt sätt arbetar vi nära våra kunder med leverans av bland annat el, vatten och avlopp, värme, bredband och renhållning.

Vår produktionsenhet har i uppdrag att sköta drift av och underhålla alla Ljusdal Energis produktionsanläggningar inom områdena VA, värme samt el. Vi levererar funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra kunder.
Vi är inne i en omfattande renovering och utbyggnadsfas som bland annat omfattar en totalrenovering av centralorten Ljusdals avloppsreningsverk och utbyggnad av ledningsnäten i starkt expansiva Järvsö och Harsa för att även i framtiden ha hållbara lösningar för miljö och drift.

Nu söker vi en motiverad Driftchef för VA-produktionen som tillsammans med oss vill bidra till vår vision att vara drivande i utvecklingen av Ljusdals kommun, bidra till en god livsmiljö och framstå som det lokala, självklara alternativet.


Din profil
Vi tror att du som söker har en teknisk utbildning, meriterande är inom VA-området men du kan också ha annan likvärdig teoretisk utbildning. Du har erfarenhet av att ha jobbat inom processindustri och meriterande är erfarenhet av VA anläggningar. Det är meriterande om har dokumenterad ledarerfarenhet och är en van användare av MS Office och även erfarenhet av andra system som återfinns inom VA.

Du har en utpräglad servicekänsla, god initiativ- och organisationsförmåga behärskar svenska väl i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Förmåga att kommunicera och samverka med kunder och andra inom koncernen ses som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter
Som driftchef kommer du att leda och ansvara för produktionsorganisationen för vatten och avlopp.

Du är ansvarig för att arbetet genomförs med hög lönsamhet, god kvalitet och att kunden blir nöjd. Du sätter mål för personalresurser, produktion, inköp och ser till att tidsplanerna hålls.

Vi söker dig som med rätt kunskap och stort engagemang vill delta i vårt arbete. Du rapporterar till produktionschefen.

I Ljusdal Energi arbetar vi tillsammans med det som är viktigt i människors vardag och kommunens 19 000 medborgare är beroende av det arbete vi utför. Som medarbetare i Ljusdal Energi erbjuder vi ett utvecklande och stimulerande arbete med stora möjligheter att ta del av ny teknik i ett företag som är i ständig utveckling.

I närområdet finns bland annat Järvsöbackens alpina anläggning, elljusspår för längdskidåkning, ishall, bergcykelpark, golfbanor, Järvzoo, fotbollsarena och även stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv i form av skog, natur, jakt och fiske.

Vill du också jobba hos oss?

Skicka din ansökan märkt ”Driftchef VA” tillsammans med CV och personligt brev senast den 1 juni till jobb@ljusdalenergi.se

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du: Towe Lööv, HR-konsult 070-190 32 94.

Ljusdal Energi
Hotellgatan 6 D
827 32 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se