Logotyp
Logotyp
Sök

Drifttekniker inom VA

Sista ansökningsdag: 1 juni 2018

Vi är nu inne i en renovering och utbyggnadsfas som bland annat omfattar en totalrenovering av centralorten Ljusdals avloppsreningsverk och utbyggnad av ledningsnäten i starkt expansiva Järvsö och Harsa för att även i framtiden ha hållbara lösningar för drift och miljö.

Nu söker vi VA Drifttekniker som tillsammans med oss vill bidra till vår vision att vara drivande i utvecklingen av Ljusdals kommun, bidra till en god livsmiljö och framstå som det lokala, självklara alternativet.

Ljusdal Energi är en kommunägd koncern med sju olika bolag. På ett enkelt, attraktivt och långsiktigt sätt arbetar vi nära våra kunder med leverans av bland annat el, vatten och avlopp, värme, bredband och renhållning.

Enheten Produktion har uppdraget att sköta drift av och underhålla alla Ljusdal Energis produktionsanläggningar inom områdena VA, värme samt el. Vi ska leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra kunder.

Som medarbetare i Ljusdal Energi erbjuder vi ett stimulerande arbete med stora möjligheter till utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du främst med drift, process och underhåll av våra VA anläggningar såsom vattenverk, avloppsreningsverk, tryckstegringar, högreservoarer och pumpstationer. Utöver driftarbete inom VA verk kan mindre nybyggnads- eller renoveringsprojekt förekomma samt andra uppgifter inom hela koncernen. Arbetsuppgifterna är varierande och involverar mycket eget ansvar. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har driftteknikerutbildning inom området och/eller gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning och tidigare arbetserfarenhet av liknande verksamhet är starkt meriterande. Då vi arbetar med information och dokumentation i flera olika datasystem är sådan erfarenhet ett krav.

Viktigt för oss är att du äger ett intresse av att arbeta med teknik och miljö i samverkan med andra med ett helhetstänk som omfattar hela produktionsavdelningen och vi lägger stor vikt på hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor.

Du är praktiskt lagd, serviceinriktad, intresserad och nyfiken på ny kunskap, noggrann och positiv, samt bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.

Du innehar körkort B

Anställning

Tillsvidare Omfattning: Heltid 100%

Månadslön, individuell lönesättning tillämpas

Arbetstid, vardagar 7:00-16:00.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten

Kontaktperson

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du: Towe Lööv, HR-konsul t 070-1903294.

Tjänsten tillsätts löpande så skicka in Din ansökan tillsammans med CV och personligt brev redan idag till jobb@ljusdalenergi.se och märk ansökan med ”Drifttekniker”.

Ljusdal Energi
Hotellgatan 6 D
827 32 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se