Logotyp
Logotyp
Sök

Registrera ditt kontonummer på Mina Sidor

Om du registrerar ditt kontonummer på Mina Sidor, så får du pengarna in på kontot vid eventuella återbetalningar. Du slipper på så vis tråkiga utbetalningskort som måste lösas in. Det underlättar för både dig som kund och för oss som leverantör, sen spar det på miljön också då vi behöver använda mindre resurser.

Nu börjar det närma sig slutfakturering av vattenavgifter, vilket innebär att en hel del av våra kunder kommer få återbetalning då den faktiska förbrukningen varit lägre än den preliminärt uträknade förbrukningen. Alla summor under 2000kr läggs som till godo på kundkontot, men summor över 2000kr kommer återbetalas.

Ökad smidighet för både dig och oss

Om du inte har något kontonummer registrerat hos oss så kommer du få återbetalningen via utbetalningskort. Detta behöver du som kund lösa in hos ombud, för att ta del av dina återbetalade pengar. Vi rekommenderar således att du registrerar ditt konto på Mina Sidor.

Så här gör du:

När du har loggat in på Mina Sidor så klickar du dig vidare till Självservice > Kundservice > Återbetalningar.

Den information vi behöver av dig i meddelanderutan är:

  • Kontotyp: PlusGiro, BankGiro, bankkonto eller personkonto
  • Clearingnummer
  • Kontonummer

Vardagshjälte för miljön

Du slår också ett slag för miljön genom att göra detta. Dels så spar vi tillsammans papper för både utbetalningskort och kuvert, dels så sparar vi in på onödiga transporter i samband med leveransen av utbetalningskorten till dig.

Behöver du hjälp, kontakta gärna vår Kundservice.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se