Logotyp
Logotyp
Sök

Vattenläcka Bryggargatan/Hotellgatan, Ljusdal

[Åtgärdad] Vattenläckan på Bryggargatan/Hotellgatan i Ljusdal är nu reparerad. Missfärgat/grumligt vatten kan uppstå när vattnet kopplas på, läs mer i texten.

Uppdatering 19:30

Vattenläckan som inträffade tidigare under dagen på Bryggargatan/Hotellgatan är nu åtgärdad.

Vi har efter reparationsarbetet spolat igenom ledningen men då läckan inträffade på en sträcka av vattenledningsnätet som lokalt är svår att spola ur finns risken att vattnet är missfärgat eller grumligt när det släpps på igen.

Detta löser ni genom att spola kraftigt i samtliga kranar samtidigt tills vattnet är klart igen. Upplever ni under tiden ni spolar att trycket försämras rekommenderar vi att ni kollar så silen på kranen inte satts igen av det grumliga vattnet som kan uppstå under ett reparationsarbete.

---

Uppdatering 16:23
Vi har börjat ställa i ordning färskvattentankar som kommer placeras ut i närheten av vattenläckan. Från dessa tankar kan du som har avbrott i dricksvattenleveransen hämta vatten under tiden vi jobbar med att åtgärda läckan.

---

Uppdatering 15:46

Grävningsarbetet för att nå fram till läckan och skapa förutsättningar för att reparera den har nu påbörjats.

---

Vår personal har precis meddelat att vi har en vattenläcka på Bryggargatan/Hotellgatan i Ljusdal vilken orsakar avbrott i dricksvattenleveransen till bland annat boende på HSB.

I nuläget har vi ingen mer information än så, men återkommer så fort vi har mer information att förmedla.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se