Logotyp
Logotyp
Sök

Driftstörning internet och TV, Snåret

[Åtgärdat] Vi har just nu en driftstörning som påverkar internetförbindelsen och TV-signalen för boende i och omkring Snåret.

Uppdatering 2019-03-03 17:00

Reparationsarbetet är nu klart. Om du som kund har problem med att få igång bredbandet skall du prova att starta om din router. Om du ändå har problem kontaktar du vår felanmälan på 0651-760 730.
Vi har öppet till klockan 22:00.

Än en gång vill vi beklaga att ni har drabbats av detta.

Per Eriksson
Ljusnet

___________________________________

Uppdatering 2019-03-03 11:50

Reparationsarbetet fortsätter och vår bedömning i nuläget är att kunderna kommer att vara i drift under dagen och kvällen idag söndag.

Vi har tinat under natten och grävt upp under förmiddagen idag. Vi kommer nu att förlägga en ny fiber förbi det skadade stället och skarva ihop den i båda ändar.

Per Eriksson

__________________________________

Uppdatering 2019-03-02 12:20

Reparationsarbetet pågår. Vi kommer tyvärr dock inte att kunna laga kabeln idag utan det kan vi förhoppningsvis påbörja under morgondagen.

Det är tjäle i backen vilket gör att vi måste tina marken innan vi kan gräva fram kabeln. Den skadade fiberkabeln ligger invid riksvägen och dessutom ligger den parallellt med huvudledningen mellan Hudiksvall och Ljusdal.

Detta innebär att det är ett riskfyllt arbetet för personalen på plats och det finns även en risk att huvudledningen kan skadas om vi inte är mycket försiktiga.

Vi beklagar detta och kommer att återkomma med mer information i morgon.

Per Eriksson
Ljusnet

__________________________________

Uppdatering 2019-03-01 23:15

Vi har nu genomfört felsökning och tyvärr kommer det troligen att ta relativt lång tid att åtgärda felet. En fiberkabel som ligger precis invid RV84 har blivit skadad och felet drabbar ett 20-tal kunder, i huvudsak runt Snåret.

Eftersom det är snö och tjäle kan vi i nuläget inte avgöra hur skadan har uppkommit eller hur lång tid det kommer att ta att åtgärda detta. Vi kommer att påbörja reparationsarbetet i morgon när det är dagsljus.

Vi kommer också att uppdatera informationen på denna sida när vi vet mer.

Vi beklagar detta och hoppas att felet går att åtgärda under morgondagen.

Per Eriksson
Verksamhetschef Ljusnet

____________________________

Vi har just nu en driftstörning som påverkar internetförbindelsen och TV-signalen för boende i och omkring Snåret. Våra tekniker arbetar med att ringa in och felsöka problemet.

Inlägget kommer att uppdateras så fort vi vet mer.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se